Over ons

Raymedy Centrum Amsterdam

is op 1 november 2015 opgericht.  Raymedy is een prachtige tool om vitaliteit  te meten en te reguleren.  Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonder leven voor iedereen mogelijk is als we bereid zijn een brug te slaan tussen reguliere en complementaire zorg.

Angelique SeerdenAngélique Seerden: “Mijn interesse in de mens als geheel en het willen weten hoe het menselijk lichaam werkt zat er vroeg in, toch ben ik er pas na mijn coachopleiding meer mee gaan doen. Sinds 2007 heb ik een eigen coachpraktijk en ik merkte dat er soms clienten waren die tot op zekere hoogte coachbaar waren, maar uiteindelijk in hun proces bleven steken. Er was meer aan de hand en ik wilde meer kennis en tools hebben om ze verder te kunnen helpen. Zo ben ik mij gaan verdiepen in de werking van neurotransmitters en de gevolgen van een vertstoorde bio-chemische balans op het totale menszijn. Om dit meer inzichtelijk en meetbaar te maken ben ik op zoek gegaan naar het juiste meet- en behandelinstrument. Dit heb ik gevonden in de Raymedy behandel methode. De combinatie van het coachen en het werken met zowel bio-chemische als bio-fysische aspecten van het menselijk lichaam, maakt dat onze aanpak bij Raymedy Centrum Amsterdam veel verder gaat.

Personal Life Coach Coach (EQA gecertificeerd) – Teamcoach – Loopbaan coach –  Energetisch coach – Masterclass Intuïtief Coachen – HBO+ Medische basis kennis – PNEI therapeut – SMART DNA – Raymedy therapeut – Fitnessinstructeur A

Onze missie

Wij streven naar de meest passende en duurzame gezondheidsoplossingen voor onze clienten!

Onze visie

Het wordt in de Westese samenleving steeds belangrijker om op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak ondersteuning te beiden aan mensen die gezond willen leven en die letterlijk en figuurlijk lekker in hun vel willen zitten. Wij doen dit door te werken volgens de 5 natuurgerichte principes.

  1. Energie
  2. Prikkeloverdracht
  3. Drainage
  4. Voeding
  5. PsycheDe unieke mens met zijn/haar vraagstuk staat voorop en wij werken vanuit een holistisch mensbeeld. Samenwerking met de reguliere gezondheidszorg is daar waar mogelijk en nodig ons streven.Onze ervaring heeft ons geleerd dat er naast coaching en training van mensen behoefte is aan meer ondersteuning. De toenemende kennis over de effecten van voeding, stress, straling e.d. maken dat de complementaire gezondheidszorg een vlucht aan het nemen is. Regulier heeft niet overal een antwoord op. Vanuit onze missie staat het helpen van mensen bij hun zoektocht naar een gelukkiger, gezonderen succesvol leven voorop. Door onze kennis en ervaringen samen te voegen wordt 1 + 1 meer dan 2.Raymedy Centrum Amsterdam werkt samen met gezondheidsoplossingen.nl en is daardoor méér dan alleen een complementair gezondheidscentrum.

Agenda

Wil jij weten wat Raymedy Centrum Amsterdam voor jou kan betekenen?
26-5-2019
Power & ReadMe presentatie Locatie MeerSquash in Hoofddorp

Van te voren aanmelden want VOL=VOL

5-6-2019 "Inloop" spreekuur bij GezondheidsOplossingen.nl in Hoofddorp

Van te voren aanmelden want VOL=VOL

Locatie praktijk Hoofddorp
Sem Dresdenlaan 37, 2132 KR

Locatie MeerSquash Hoofddorp
Arnolduspark 13 2132 CR

Meld u nu aan en ontvang gratis de gezondheid- en vitaliteitschecklist!