Praktische informatie

i-health2Een meting met uitleg duurt een half uur tot drie kwartier. Tijdens de meting kijkt u mee op het scherm.

De Raymedy meting is geschikt voor zowel gezonde mensen als mensen met vage of chronische klachten. U kunt het zowel preventief inzetten alswel de oorzaak van uw klachten ontdekken. Want wanneer men de oorzaak van een probleem weet kan het ook behandeld worden.

Wat neemt u mee naar een Raymedy meting:

  • uw ingevulde gezondheidsformulier
  • uw persoongegevens, uw medicatie

Aantal aandachtspunten:

  • 2 uur voor het consult geen zware maaltijd nuttigen
  • 2 uur voor het consult geen koffie drinken
  • 2 uur voor het consult geen zware training doen
  • geen creme op handen en voeten
  • liefst mits dit geoorloofd is geen medicatie innemen

OVERIGE INFORMATIE
 

Blokkades van uw energie banen

Onafhankelijk van leeftijd stroomt in een gezond lichaam de energie vrij door al onze energiebanen. Hiermee kunnen onze cellen vanaf onze geboorte tot ons sterven optimaal functioneren, zich voeden en vernieuwen. Het is bovendien te zien aan mensen: de stromende energie geeft hen een immer jeugdige uitstraling. U voelt zich gezond, in balans, gelukkig en vitaal.

Dikwijls is de vrije energiestroom geblokkeerd wat uiteenlopende oorzaken kan hebben. Een blokkade betekent dat de energie aan- en afvoer van onze organen en andere vitale delen van het lichaam minder goed functioneert. Dit noemen we blokkades. Wellicht is de emotionele blokkade nog de bekendste: onverwerkte emoties blokkeren hierbij ons energiesysteem en veroorzaken daarbij op lange termijn fysieke klachten!

Zo hebben emoties direct effect op het functioneren van het lichaam. Als onderdeel van een gezonde life-style hoort het onderkennen en oplossen van deze blokkades zodat de energie weer kan gaan stromen.

Niet alleen emotionele blokkades maar ook vergiftiging door lichaamsvreemde of niet afgevoerde stoffen (gifstoffen of toxines), een te zuur milieu (verzuring), aanwezigheid van bacteriën, virussen, schimmels en parasieten, slechte doorbloeding en continue fysieke druk vanuit ander weefsel of van buiten het lichaam kunnen het leven van de gezonde cel verstoren. Een langdurig verstoorde celstofwisseling leidt onvermijdelijk tot klachten, chronische ziektes en erger. Het is daarom van levensbelang om uw energiehuishouding goed op orde te houden, zelfs nog voor een ziektebeeld zich aandient.

Dus bent u al een tijdje steeds maar moe. En dit hersteld zich niet gemakkelijk, dan is dit een signaal dat er iets niet optimaal functioneert.

Gelukkig is elk menselijk lichaam, ook uw lichaam, een zeer flexibel systeem dat zich in principe gemakkelijk zelf kan genezen en vernieuwen. Daarom is het nagenoeg altijd mogelijk om een lichaam weer in de optimale conditie te brengen die past bij uw leeftijd of om de kwaliteit van leven te verbeteren. De Raymedy methode is hier helemaal voor uitgerust.

Lees voor meer informatie de uitgebreide website. Hier vind u meer over de diverse diagnose- en behandelmethoden.

http://www.raymedy.com/nl/community/

 

Agenda

Wil jij weten wat Raymedy Centrum Amsterdam voor jou kan betekenen?
26-5-2019
Power & ReadMe presentatie Locatie MeerSquash in Hoofddorp

Van te voren aanmelden want VOL=VOL

5-6-2019 "Inloop" spreekuur bij GezondheidsOplossingen.nl in Hoofddorp

Van te voren aanmelden want VOL=VOL

Locatie praktijk Hoofddorp
Sem Dresdenlaan 37, 2132 KR

Locatie MeerSquash Hoofddorp
Arnolduspark 13 2132 CR

Meld u nu aan en ontvang gratis de gezondheid- en vitaliteitschecklist!