Referentie

In het najaar van 2015 heb ik een vijftal behandelingen ondergaan bij Raymedy Centrum Amsterdam. Mijn hoofdklacht, waar ik al zo’n 20 jaar last van had, was een gebrek aan vitaliteit. Ik was reeds bekend met de Raymedy methode, maar wat me in het bijzonder aanspraak bij de werkwijze van de therapeut bij Raymedy Centrum Amsterdam is de grondige aanpak.
In een aantal opeenvolgende sessies gedurende een drietal maanden werd het probleem aangepakt. In eerste instantie werd ik grondig doorgemeten met behulp van het Raymedy systeem en aanvullend werd een levend bloed analyse uitgevoerd. Hieruit werd oa helder wat de oorzaak van mijn gebrek aan vitaliteit was. Naast de Raymedy behandelingen werd me ook geadviseerd om voedingssupplementen te nemen. Het bijzondere was dat de effectiviteit van een supplement ook met Raymedy kan worden doorgemeten.

Ik heb ook een aantal thuisbehandelingen gedaan met de thuis behandelset om een blokkade in mijn ruggewervel te behandelen n.a.v. een ski-ongelukje jaren geleden. Dit was heel makkelijk om thuis zelf te doen. Ik heb diverse soorten behandelingen gehad met Raymedy in die periode.

Wat ik zo geweldig vind is, naast dat het helpt, dat het ook meetbaar en inzichtelijk is hoe je ‘systeem’ ervoor staat. Ik weet nog goed dat bij de eerste meting bijna alles op blauw stond, wat betekent (volgens mij) dat ik te weinig/onder energie heb. Ook de vitaliteits- en harmonieindex waren uit balans. Bij de laatste meting was bijna alles binnen de norm (=groen) en lieten ook de vitaliteits- en harmonie-index zien dat ik in balans was. Zelf kon ik het ook voelen, want ik had duidelijk meer energie.

Ik heb daarna nog een Psy Chi behandeling gedaan. Hiermee kunnen beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties worden getransformeerd. Ik vond het zo boeiend dat ik zelf de training ben gaan doen om hiermee te kunnen werken. Ik geloof namelijk dat het onderdrukken van emoties ook heel veel energie kost. Dat is het thema waar ik nu verder zelf mee bezig ben om weer toegang te krijgen tot mijn gevoel en emoties.

Ik wil de therapeut van Raymedy Centrum Amsterdam heel erg bedanken voor de behandelingen en voor het fijne contact.

Arielle

Referentie

Na jarenlange huidklachten en regulieren behandeling van huisarts en specialist kwam het niet tot volledig herstel.

Ik leed aan een combinatie van eczeem, psoriases en droge huid kloven. Het was redelijk in toom te houden met verschillende soorten smeersels maar echt rustig werd het niet.

Veel zalfjes zijn gebaseerd op hormonen waar mijn huid heel dun en dus kwetsbaar is geworden.

Waar ik het beste rustig mee hield was uiteindelijk parafine vaseline dit was het meest effectief en onschuldig in gebruik.

Birgitta gaf aan dat het lastig is als iets al zo lang een klacht is en dat het dan moeilijker te traceren en te behandelen is.Toch heb ik de sprong gewaagt en na het doormeten kreeg ik een aantal middelen mee die ik moest opmaken voor ik terug kwam.

Het heeft even geduurd maar na drie maanden was mijn huid dicht!

Mijn huid is nu in balans en ik kan actie ondernemen als het weer terug komt door even terug te gaan voor een meting, met wat kleine aanpassingen is het dan snel en onschuldig te behandelen. Ik weet dat weersveranderingen, stress en schoonmaakactiviteiten van invloed kunnen zijn.

Ik ben in anderhalf jaar 3 keer geweest en ben heel blij met het resultaat in korte tijd.

Birgit is een rustige en prettige persoon waar ik me prettig bij voel.

Geen hokuspocus maar wel bijzonder!

Esther

Referentie

Hallo Birgitta,

Gelukkig voel ik me zoveel beter de laatste tijd, anders zou ik me nu

heel slecht gevoeld hebben denk ik. Ben benieuwd of er nog meer frappante dingen uit komen de volgende keer.

Groetjes

Cliënt: Anoniem

Referentie

Even voorstellen, Marcel 52 jaar.

Een half jaar geleden ben ik nadat ik steeds moe en futloos was naar de huisarts gegaan en daar werd na een bloedtest een te hoge suikerwaarde gemeten.

Ik ben toen naar Raymedy Consultant van Birgitta Boon gegaan en zij heeft natuur- en orthomoleculaire middelen ingezet. Daarnaast een NEI sessie gedaan om de onderliggende emoties op te ruimen. Ik heb ook haar voedingsadvies opgevolgd.

Binnen 3 maanden was ik 10 kilo afgevallen. Mijn lange termijn suiker opnieuw laten testen. Deze was weer helemaal genormaliseerd. Hierdoor hoef ik geen suikermedicatie te slikken.

Cliënt: Marcel

Referentie

Na een operatie aan kanker ben ik vol goede moed begonnen aan mijn re-integratie. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik niet meer mijn oude baan op me zou kunnen nemen en ik wilde zo snel mogelijk weer volledig aan het werk. Ik voelde wel dat het belangrijk voor me was om meer balans te vinden tussen belasting, belastbaarheid en ontspanning. Dat is de aanleiding geweest om een coach te zoeken en ook vanuit mijn werk werd dit gestimuleerd. Hier heb ik beslist geen spijt van gehad. Ik ben terecht gekomen bij de Stichting Do Some Good, waar ik met Birgitta Boon naar aanleiding van het thema re-integratie na kanker gesprekken heb gevoerd en oefeningen heb gedaan om mijn re-integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met haar ondersteuning heb ik mijn ervaring met kanker een plaats kunnen geven (EMDR heeft me hier erg bij geholpen), heb ik grip gekregen op mijn werk, een planning gemaakt voor mijn re-integratie, heb ik gewerkt aan mijn valkuilen, energie lekken opgespoord en zicht gekregen op waar ik energie van krijg. Wat me aanspreekt in de manier van werken van Birgitta is haar creativiteit, afwisseling in werkvormen, prettig in de manier van omgaan; een leuk mens. Ik zou het iedereen gunnen om op deze manier terug te komen op je werk. En ook niet geheel onbelangrijk, de werkgever heeft er ook baat bij.

Groet,

Cliënt: Vronie

Referentie

Voor hevige schouder- en nekpijn heb ik een Bowen behandeling bij Birgitta ondergaan.

Het is nu woensdagochtend en ik heb vannacht voor het eerst weer pijnvrij geslapen!

Maandagavond, na de behandeling, nog een pijnstiller ingenomen. Ging ‘s nachts ietsje beter. Dinsdagnacht eindelijk weer pijn vrij geslapen, voelde nog wel wat stijf.

Achteraf kan ik zeggen dat het dinsdagmiddag (zo’n 24 uur na de BOWEN behandeling) beter ging.

Ben blij dat het nu aan het afnemen is. En dat na 1 behandeling.

Cliënt: Anoniem

Referentie

Beste Birgitta,

De uitslag was helemaal goed vandaag! Chirurg was helemaal tevreden en niets aan de hand. Ik ben zo blij en opgelucht. Ons gesprek vorige week had enorm goed geholpen, ik was eigenlijk niet zenuwachtig afgelopen week en kon heel goed in het “nu” blijven.

Heel veel liefs en ontzettend veel dank voor alles.

Ik laat nog van me horen.

Cliënt: MB

Referentie

Met mijn tiener dochter gaat het redelijk goed op het moment. Ze eet goed en probeert veel te bewegen. Dus hopen dat ze goed blijft opletten.

Cliënt: Anoniem

Referentie

Dank voor alles wat je voor en met me gedaan hebt het afgelopen half jaar. Zonder jou was ik absoluut niet gekomen waar ik nu ben. Ik ben je zo dankbaar en kijk met zoveel plezier en liefde en ook strijd terug naar onze gesprekken. Ik heb me in jaren niet zo fit en in balans gevoeld.

Ik heb door jou een nieuwe, mooie richting aan mijn leven kunnen geven. Ik heb heel veel aan je te danken.

Veel liefs,

Cliënt: Marjan.

Referentie

Wat fijn dat je zo snel bent met de uitslag en het advies. Wel heel bijzonder allemaal. Mijn dochter was gisteren erg blij met al je aandacht en de tijd die je voor haar nam. Ze voelde zich zo helemaal serieus genomen door je!!

Cliënt: anoniem

Referentie

Ik heb gisteren jouw naam en telefoonnummer aan een vriendin van mij gegeven. Zij heeft borstkanker en is net klaar met de chemo. Achteraf bedacht ik me dat ik dat eerst even aan je had willen vragen of dat goed is. Ik vertel aan mensen zulke goede en enthousiaste verhalen over mijn coachingstraject bij jou dat het blijkbaar aanstekelijk werkt.

Liefs

Cliënt: anoniem

Referentie

Dank je wel voor je lieve mail. Ik ben inderdaad opgelucht naar huis gegaan. Het was zwaar voor me, maar het heeft me ontzettend goed gedaan. Dit was ook nodig om weer verder te kunnen. Wist ook wel dat ik een fase door moest maar niet wat het was en ook niet hoe. Het was erg fijn om dat met jou te doen. Ik voel me zo veilig bij je en je bent zo deskundig. Ik heb ook vertrouwen dat ik weer goed en krachtig in het leven kom te staan. Ik ben je zo dankbaar voor alles.

Ik ga met je informatie aan de slag. Ik vind het ook altijd prettig om dingen nog eens te kunnen na lezen en ga ook zeker weer oefenen.

Cliënt: anoniem

Referentie

Hoi Birgitte,

Het pakje is er, dank je voor de goede zorgen.

Mijn dochter was erg onder de indruk van alles, heel fijn dat er iets uitkomt waar ze wat mee kan.

Cliënt: anoniem

Referentie

Hartstikke bedankt voor je snelle reactie en dat ik zo snel bij je terecht kon. Ik merk zelf dat nu er een logische mogelijke oorzaak is gevonden. En dat ik alleen al daardoor iets meer energie heb. Ik heb de Pau d’Arco bij ons in de natuurwinkel laten bestellen. Hebben ze in pilvorm en komt morgenmiddag al binnen. Multivitaminen en visolie ben ik ook mee begonnen. En voeding pas ik zoveel mogelijk aan. Ik laat je nog weten wat er uit de andere onderzoeken komt.

Cliënt: anoniem

Referentie

Dag Birgitta,

Wat ik je nu ga vertellen vind ik zo vreselijk moeilijk omdat ik je zo’n fantastische vrouw vind en je als coach ook zoveel voor mij betekent (hebt). Maar de huidige behandeling, waarbij hoort dat ik mijn lifestyle moet aanpassen voor mijn jarenlange lichamelijke klachten heeft zo’n enorme impact op mijn leven nu, dat het me enorm aan het denken heeft gezet. Ik heb naar mezelf gekeken, de investering, en heb geïnformeerd bij mijn huisarts. Haar advies en zienswijzen hebben mij toch op een ander spoor gebracht.

Deze aanpak past gewoon niet bij mij. Ik wil je zeker nog bedanken voor alle adviezen en steun die je me geboden hebt en me geholpen hebben in mijn leven.

Cliënt: anoniem

Referentie

Emotionele overbelasting maakte dat ik steeds vermoeider werd. Omdat ik bij voorkeur op een natuurlijke manier voor verbetering zocht koos ik voor deze therapie. Birgitta gaf mij wat supplementen, druppels en een NEI sessie na een Raymedy meting. Na ongeveer 3 weken begon ik mij weer krachtiger te voelen.

Na 3 consulten voelde ik mijzelf weer zo goed zodat behandeling afgerond kon worden. Preventief je gezondheid op peil te houden is voor mij een reden om deze therapie aan te raden. Na een aantal maanden gaat het nog steeds OK met me.

Cliënt: Anneke

Referentie

Ik ben je enorm dankbaar!

17 jaar lang heb ik last gehad van chronische hoofdpijnen en migraine. Na 5 behandelingen bij jou van bowen techniek in combiantie met licht/kleurentherapie via Raymedy ben ik nu van mijn hoofdpijn en migraine af.

Ik voel me zoveel beter, fitter, heb meer energie en het allerbelangrijkste geen hoofdpijnen meer! Ik voel niet eens meer een aandrang tot hoofdpijn, het is helemaal verdwenen. Nog steeds ongelofelijk maar een heerlijk gevoel! Bedankt Birgitta.

Cliënt: Amber

Referentie

Een paar jaar geleden zag mijn leven er stressvol uit. Ik runde mijn eigen praktijk als therapeut, had de zorg voor twee opgroeiende kinderen en een ernstig zieke partner. Al tijden had ik last van mijn schouder die indertijd door de huisarts was ingespoten omdat ik een (chronische) slijmbeursontsteking had. Ook mijn darmen functioneerden niet helemaal zoals het zou kunnen.

Birgitta heeft mijn schouder behandeld m.b.v. de Bowen-techniek. Dit sloeg zeer goed aan. Mijn schouder kwam tot ontspanning wat een verademing was! Na een vijftal behandelingen was ik mijn pijnklachten kwijt.

D.m.v. de levend bloedanalyse (waarin een lichte vorm van stress zichtbaar was) en aanpassing van mijn eetpatroon (vermijden van koemelk en tarwe), werden mijn darmen langzaam rustiger. Door met eigen ogen de stress activiteit te zien in mijn bloed, heb ik mijn verantwoording voor mijn eigen functioneren kunnen nemen. In alle drukte toch ook nog momentjes voor mijzelf kunnen nemen. Het uitgangspunt voor de behandelingen was de meting met het Raymedy apparaat.

Dank aan Birgitta voor haar betrokkenheid en fijne manier van benadering!

Groeten, Elma, 48 jaar

Referentie

Dag Birgitta,

Een tijdje geleden ben ik bij jou in de praktijk geweest i.v.m. continu ernstige hypo’s.

Wij hebben het toen gehad over mijn voeding- en lifestyle en ben er vanaf die tijd ontzettend op gaan letten. Ik ben daarna echt met mijn gezondheid bezig geweest, maar in de praktijk heb ik ook geleerd naar mijn lichaam te luisteren. Voor mijn betoog op school heb ik dit onderwerp gepakt. Ik heb het onderwerp suikers en hypoglycemie verder uitgesplitst. Ik heb hier ook weer veel van geleerd.

Na het consult heb ik zelden nog een Hypo gehad, dus het gaat super goed met mij.

Succes met je praktijk verder en het gaat je goed!

Bedankt.

Agenda

Wil jij weten wat Raymedy Centrum Amsterdam voor jou kan betekenen?
26-5-2019
Power & ReadMe presentatie Locatie MeerSquash in Hoofddorp

Van te voren aanmelden want VOL=VOL

5-6-2019 "Inloop" spreekuur bij GezondheidsOplossingen.nl in Hoofddorp

Van te voren aanmelden want VOL=VOL

Locatie praktijk Hoofddorp
Sem Dresdenlaan 37, 2132 KR

Locatie MeerSquash Hoofddorp
Arnolduspark 13 2132 CR

Meld u nu aan en ontvang gratis de gezondheid- en vitaliteitschecklist!